Сурово-сушени колбаси и деликатеси

Произвеждаме богата гама от сурово-сушени колбаси и деликатеси, по стари български рецепти, изработени от качествени месни суровини и ароматни подправки.

 • Ловджийски деликатес "Лиани"
 • Домашна наденица "Лиани"
 • Петрохан "Лиани"
 • Сервилат "Лиани"
 • Деликатесен салам "Лиани"
 • Сушеница "Лиани"
 • Луканка "Лиани"
 • Горубски суджук "Лиани"
 • Самоковски суджук "Лиани"
 • Дебоя "Лиани"
 • Салам "Бургас"
 • Върбовка
 • Поляница-свинска пастърма
 • Филе "Лиани"
 • Горубски деликатес
 • Луканков салам "Паприка”
 • Роле "Лиани"